Bestilling av vinterordre

Vinterordre sikrer gode leveranser gjennom hele sesongen, og din butikk kan møte sesongen på best mulig måte.

Vi minner om at det snart er tid for å bestille vinterordre. Dette vil sikre at butikken er salgsklar med riktige produkter når sesongen starter.

Vinterordrene legges inn via et eget vinterordreprogram hos Farveringen, det såkalte Plankjøpet. Orkla bruker sitt eget system og overfører ordre i etterkant til Farveringen. I plankjøpsprogrammet til Farveringen er det mulig for både butikk og leverandør å registrere ordre. Der leverandøren registrerer vinterordren (avtales med leverandør), ordner leverandøren registreringen i samarbeid med butikk.

CleanShot 2022-10-19 at 09.49.50.png

REGISTRERING AV VINTERORDRE

Gå inn på Vinterordre 2023

Brukernavn*:

Passord*:

På grunn av sikkerhet legges det inn en to-faktor-løsning, med deres telefonnummer som er registrert i våre systemer.

*Passord er samme som i fjor – send spørsmål til kundeservice om dere ønsker passord, endring av telefonnummer eller ved andre spørsmål knyttet til inn-logging.

Logg inn på siden, velg ønsket leverandør og legg inn bestilling etter ønske. Bestilling kan korrigeres fram til frist Farveringen. Ordrebekreftelse fra Farveringen sendes ved generering av ordre, ikke ved frist for bestilling. Butikk vil bli kontaktet av Farveringen for ønsket leveringsdato ihht satte uker.

Ved spørsmål, kontakt deres leverandørkontakt eller Farveringen.