Renoveringstapeter

Farveringen lagerfører tapeter som gir et slett underlag før maling og tapetsering. Easy Cover og Nyans Cover erstatter sparkling på ujevne vegger.

Om produktene

Easy Cover og Nyans Cover erstatter sparkling på ujevne vegger. Den glatte, lyse overflaten gir et godt grunn-lag for tapetsering og maling. Dette betyr 100% opti-mal dekningsevne og at du ikke trenger grunning. Oppusningen blir enklere, mer effektiv og ofte billigere!

Easy Cover og Nyans Cover er produsert med flere lag av et forsterkende glassfiberstoff. Glassfiberen består av helt naturlige mineraler og til sammen med vårt egen miljøvennlige produksjon er resultatet et lett, sterkt og fremfor alt sta-bilt materiale. Tapetene verken sveller eller krymper av lim eller maling, den er også veldig holdbar.

Ulikhetene

Tapetene har endel likheter når det kommer til egenskaper og bruksområder. Begge tapetene er 10 meter lange, men kommer i to ulike bredder, Nyans Cover er 60cm og Easy Cover blir levert i 100cm. Easy Cover er litt tykkere og sprøere, som i praksis betyr at den skjuler og glatter ut "større" ujevnheter. På Easy Cover bør man bruke et våtromslim for ekstra heft. Nyans Cover krever et non-woven vegglim. 

Enkel å sette opp

  1. Påfør limet rett på veggen
  2. Sett opp coveren direkte fra rullen, kant-i-kant og stryk ut luftbobler
  3. Skjær toppen og bunnen
  4. La tapeten og lime tørke helt, ca 1 dag, før du tapetserer eller maler