Klikkvinyl fra Farveringen

Vi har tatt til lager et stort sortiment innen klikkvinyl med ny og stabil kjerne.

Av våre produkter finner man to forskjellige typer kjerner:

  • Isocore
    • Originalen av ny stabil kjerne til klikkvinyl. Inneholder mange luftporer som gjør den både formstabil, dimensjonsstabil, isolerende og tåler overflatetemperatur fra sollys opp til 70 grader.
  • SPC/Rigid
    • Kopien av Isocore som er mye mer kompakt. Ikke fullt så formstabil og tåler opp til 60 grader i overflatetemperatur.

I denne videoen kan du se test gjort på Isocore klikkvinyl vs SPC klikkvinyl med tanke på slagskader.

Alle produktene leveres med integrert underlag, og ettersom klikkvinyl tåler vann tvers gjennom vil det aldri bli behov for underlag utenom dette. Vi leverer selvsagt prøver på alle produkter om ønskelig slik at dette kan bli vist frem skikkelig i butikken din.

ELEMENTAL Isocore

Som navnet tilsier, er dette en klikkvinyl med Isocore kjerne. Tåler temperatur opp 70 grader i overflaten og kan løslegges opp til hele 1000 m2. Har også et lite sjikt med vinyl oppå kjernen for høyere komfort. Slitesjikt på 0,55 mm og total tykkelse på 8 mm gjør dette til det absolutt beste gulvet du finner innen klikkvinyl. Droppklikk for enkel legging.

ELEMENTAL Residential

Også dette har Isocore kjerne og har dermed samme tekniske egenskaper som ELEMENTAL Isocore. Forskjellen er tykkelsen på 6,5 mm og slitesjikt på 0,3 mm.

RIGID Essential

Som navnet tilsier, har dette en Rigid/SPC kjerne. Det er også et tynnere gulv med sine 4,8 mm og har slitesjikt på 0,3 mm. Et meget prisgunstig klikkvinyl gulv med flotte dekorer. Kan legges flytende opp til 500 m2 (22 m x 22 m) uten behov for ekspansjonsfuger.

ELEMENTAL Tiles

Klikkvinyl i flis-dimensjon gjør dette gulvet unikt i kolleksjonen. Også dette har Rigid/SPC kjerne, men pga kombinasjonen med flis og dimensjonsstabiliteten dette gir kan Tiles løslegges opp til hele 1000 m2. Det har også den høyeste slitestyrken av klikkvinyl med bruksklasse 34. 0,55 mm slitesjikt av ren PVC og total tykkelse på 5,2 mm.

Falquon Rigid Wood

Også her er det Rigid/SPC kjerne. Produktene i Falquon serien skiller seg litt ut med flott utseende, lange bord og et litt annet klikksystem. Dropp-klikk er vanlig på klikkvinyl mens Falquon har 2G systemet. Pga fleksibiliteten i produktene er dette allikevel veldig enkelt å legge. Med 0,5 mm slitesjikt og 6 mm tykkelse blir dette svært prisgunstige produkter.