Bestilling av tapet

 • Ledetid ved bestilling av tapet som ikke er lagerført.

Farveringen endrer bestillingsdag til leverandører for tapet fra onsdag til mandag, da det kommer inn flest tapetordrer i slutten av uka. Vi håper det kan bidra til litt kortere leveringstid på tapet som ikke er lagerført.
I praksis vil det si at alle ordrer som er lagt inn innen søndag, blir bestilt av Farveringen mandag morgen. Derfor viktig at lørdagsbestillinger legges inn på farveringen.no omgående og ikke mandag morgen.

Farveringen sender inn ordrer til leverandørene hver mandag morgen og får inn varene til lager mandag uka etter. Varene går så videre ut til butikk første førstebestillings/leveringsdag etter dette. Det vil si at om man bestiller tapet for eksempel fredag, vil levering være 1-2 uker fra påfølgende mandag. Bestiller man tapet mandag formiddag vil leveringstiden 1-2 uker fra neste mandag, dvs. 2-3 uker.
Om dere husker at skaffevarer på Midbec, Rasch og BN Walls vil være 1-2 uker etter påfølgende mandag ordren legges, så har dere estimert leveringstid.
Dette vil også gjelde om det skulle være tomt for lagervarer.
Unntaket fra denne regelen vil være om leverandøren ikke har varene på lager.

 • Pakking
  Tapet pakkes nå i egne esker med 2 eller 4 ruller om det ikke er hele kartonger.
  Om det er flere esker med tapet vil de mest sannsynlig ikke komme pakket samlet. Sånn er det med et stort automasjonslager hvor varene lagres etter rullering.

Husk at det positive er at man slipper ekstra frakt på tapet når det kommer sammen med andre varer.

 • Merking og ordreoversikt
  Det lar seg ikke gjøre å merke de enkelte tapetkartongene med kundereferanser og/eller ordrenummer. For de av dere som ikke allerede har det, anbefaler vi at dere lager dere et ordreskjema med oversikt over kundeordrer. Vi legger med et forslag til et enkelt skjema. Om dere lagrer disse digitalt eller manuelt, er det greit å ha med batchnummer i tilfelle reklamasjoner.
 • Batch
  Det vil alltid være kun en batch som er lagerført pr design. Om nødvendig kan man kontakte kundeservice og høre om hvilket batchnummer som er lagerført, men man kan ikke spørre om batchnummer på tidligere bestilling man har gjort.
 • Prøveruller
  Det gis 50% rabatt på prøveruller til vegg. Bestilles hos kundeservice som vil legge inn rabatten.