Robust – mikrosement på en enkel måte

Vi har nå kampanje med -20% på oppstartspakker og kurs med Robust Mikrosement. Ferdigblandet, fleksibel og vanntett mikrosement som blandes med farge i butikk.

Kampanjeperiode 16. mai til 30. mai 2022.

Mikrosement blir mer og mer etterspurt av sluttkunder da de ønsker betonguttrykk på mange ulike typer rom og underlag. Robust Mikrosement er en ferdigblandet, vanntett og fleksibel mikrosement som er utrolig lett å bruke.

Systemet tar ikke stor plass i butikk og de få produktene i systemet kan benyttes på veldig mange ulike overflater bolig og næringsbygg. Systemet leveres i bøtter og flasker og mikrosementen blandes i blandemaskin.

Har du en Gjøco blandemaskin, kan du søke etter ”Robust Mikrosement” og se om fargene ligger inne på din maskin. Mange Gjøco maskiner har allerde fått fargeinformasjonen distribuert. Har du en Jotun blandemaskin kan du få tilsendt fargeinformasjon på e-post for import på din maskin eller få besøk med kurs og opplæring.

robust_collage_2.jpg

Robust Mikrosement benyttes til dekorativ overflatebehandling av de fleste underlag som fliser, mur, betong, gips, mdf og andre vannfaste stabile underlag både inne- og utendørs. Også på nye og gamle bad og våtrom.

I motsetning til andre mikrosementer er Robust Mikrosement ikke sementbasert og er derfor diffusjonstett allerede etter første strøk. Lett å slipe og ikke minst stryke ut med Robust Pussbrett for mikrosement.

Vi har nå kampanje på oppstartspakker og kurs med Robust Mikrosement. Øk kundetilfredshet ved å ha mer å tilby kunden og øk inntjening ved å kjøpe til rabattert pris i starten.

Ikke noe varer blir levert før kurs er avholdt slik at dere er klar for å snakke med kunder om produktene. Ta kontakt med din lokale representant fra Farveringen for mer informasjon og tilbud.

robust_collage.jpg