Lady Supreme Finish - ny og forbedret

Nyhet! LADY Supreme Finish er fornyet med bedre påføringsegenskaper og ekstrem slitestyrke. I tillegg har Jotun utviklet en ny glansgrad - Pure Matt.

LADY Supreme Finish, en malingsserie til tre og panel, er nå blitt ny og forbedret. Med lang åpentid og god penselmotstand blir det enda enklere å lykkes med en jevn overflate. Da er du sikret et perfekt sluttresultat til både tre og panel, dører, lister og møbler.

Enda vakrere og mattere

Lady.jpg

Den matte trenden har kommet for å bli, og stadig flere av oss omfavner nå det helt matte uttrykket på alle flater. Jotun har derfor lagt ekstra ressurser i å utvikle den nye LADY Supreme Finish Pure Matt som er enda mattere enn forgjengeren LADY Supreme Finish Matt, og i tillegg enda mer slitesterk.

 

Ekstremt slitesterk og med suveren flyt

LADY Supreme Finish, som er en vanntynnet oljemaling utviklet for innendørs treverk, har lenge vært en favoritt i norske hjem. Den fornyede malingen flyter enda bedre ut etter påføring, noe som sikrer den perfekte finishen.

Nye LADY Supreme Finish er også ekstremt slitesterk, og gjør seg dermed godt i slitasjeutsatte områder som på trappegelender, møbler og dører. Dette er en malingsserie som spiller på lag med hverdagen, og som gir et resultat du kan glede deg over lenge.


Avansert teknologi og tverrfaglig samarbeid

Den nye malingsserien er resultat av et enestående, tverrfaglig samarbeid. Jotuns kjemikere har jobbet tett med farge- og trendekspertene. Den nye formuleringen sikrer et estetisk og varig sluttresultat, og du kan fortsatt velge mellom fire ulike glansgrader.


Skap unike uttrykk med ulike glansgrader

Hele malingsserien er fornyet, og når du benytter deg av ulike glansgrader skaper du et spennende og lekkert interiør. Fremhev detaljer med en høy glansgrad, eller velg helt nye LADY Supreme Finish Pure Matt. Fargeopplevelsen vil variere, valget er ditt!

ladyspann.jpg

glansgrad lady.jpg

 

Pure Matt – glansgrad 03: Demper fargen og gir et helmatt, sobert uttrykk.
Silkematt – glansgrad 15: Demper fargen, men gir en diskré kontrast.
Halvblank – glansgrad 40: Forsterker fargen og fremhever detaljer.
Superblank – glansgrad 80: Skaper glansfulle detaljer og reflekterer lyset.

Matte malinger

Våre matteste malinger LADY Pure Color og LADY Supreme Finish Pure Matt kan med fordel kombineres av alle som ønsker seg et sanselig og helhetlig matt interiør. Da får du gleden av en sober, elegant og myk atmosfære i hele rommet.

Markedets beste maling – til tre og panel
• Enda vakrere finish – selv på dører og lister
• Ekstremt slitesterk
• Suveren flyt
• Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank