Nyheter fra Jotun

Jotun lanserer 3 nye fargeverktøy, som gjør det enda lettere å veilede kunden med fargevalget.

Farger er en viktig del av tilværelsen, og nå trenger vi impulser og fargeglede mer enn noen gang. Derfor er det med stor entusiasme og en solid dose stolthet vi nå lanserer tre helt nye fargevalgsverktøy! Nyhetene vil gi deg tilgang til Jotuns mektige fargeunivers, og vi kan garantere at det vil bidra til å gjøre fargevalget til hele boligen enklere – ute så vel som inne.

NYTT EKSTERIØR FARGEKART

Fargekartet presenterer Jotun sine vakreste utefarger, helt nye detaljfarger og fargeråd om matchende farger for staffasje, grunnmur og terrasse.

Fargekartet er allerede på vei til de fleste butikker, for ytterligere bestilling kontaktes din Jotun-selger.

HELT NY INTERIØRVIFTE

Jotun har samlet alle de vakre Lady fargene, fra de siste 10 årene i en komplett og eksklusiv interiørkolleksjon. Kolleksjonen består av over 300 fargelameller, fordelt på 3 unike fargevifter. En vifte er dedikert til hvite-, grå-, og beigenyanser. De andre to dekker ett mangfold av kulørte toner. Tilsammen utgjør viftene 9 delikate tonepaletter. Med en harmonisk rekkefølge på fargene, kan du enkelt sammenligne ulike nyanser. 

Kontakt din Jotun-selger for bestilling.

FARGEVERKTØY FOR MUR

Jotun jobber også med ett nytt fargeverktøy for mur, som vil se ganske likt ut som interiørkolleksjonen. dette vil bli gjort tilgjengelig for de butikkene som ønsker det før sommeren. Ta kontakt med din Jotun-selger for interesse.

Alle Jotuns murfarger til Drytech produktene samlet i en stor eklsklusiv kolleksjon. Kolleksjonen består av 300 farger, fordelt på 4 unike fargevifter. Murfargene er spesielt egnet for store murfasader, murhus og store bygg. Murviftene dekker hele spekteret fra nøytrale til sterkt kulørte farger. Tilsammen utgjør viftene 8 delikate tonepaletter, med en harmonisk rekkefølge kan du enkelt sammenligne ulike nyanser.

Murviften har også informasjon om produkter, og gode tips og råd om fargesetting av murhus og grunnmur.