Nyhet: Drygolin Nordic Extreme Supermatt

En stor nyhet fra Jotun til årets eksteriørsesong er den kjente merkevaren Drygolin Nordic Extreme nå med supermatt glansgrad.

Foto: Jotun A/S

Valg av glansgrad har mye å si for fargeopplevelsen, også utendørs. Derfor lanserer Jotun nå nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt.

Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt har et vakkert, supermatt utseende, og den unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet. Den supermatte glansgraden gir en dempet fremtoning som svarer til de store trendbevegelsene innen moderne arkitektur, men passer også godt på mer tradisjonelle boliger.

– En matt maling reflekterer ikke lyset tilbake til omgivelsene, og resultatet er at du får den beste og mest naturlige gjengivelsen av fargen kunden har valgt, forteller Birgit Torkildsby, ny fargesjef i Jotun.

– I tillegg gir det noen fantastiske muligheter til å virkelig kunne modellere uttrykket på husets fasade, ved å male de store veggflatene med supermatt maling i kombinasjon med blank og glansfull maling på listverket rundt vinduer og dører, sier Torkildsby.

Alle Jotuns hovedfarger er tilgjengelig i tre glansgrader: silkematt, supermatt og oljeglans.

Hos Farveringen finner du et bredt utvalg av Jotun Drygolin. Sikre deg riktig sortiment og nyheten Drygolin Nordic Extreme Supermatt til din butikk før eksteriørsesongen setter i gang: