• Hvilke kolleksjoner/prøvebøker fører Farveringen?

Last ned vedlegg.

 • Lazy Sunday II, Colourful Nature og Kalk inneholder en del utgåtte design. Hvilke design fortsetter i disse kolleksjonene?

Last ned vedlegg.

 • Hvordan kan vi merke kolleksjoner og prøvebøker som dere har tatt over fra Borge?

Vi sender ut Wall Concept klistremerker i to størrelser som dere skal feste på kolleksjonsbøker fra Wall Concept/Farveringen. Disse kommer i to størrelser. (8 cm diameter og 4 cm). Siden Borge ikke eksisterer lenger så bør disse festes over den gamle Borge-logoen slik at det er tydelig at det nå er Wall Concept som distribuerer disse kolleksjonene. På den måten blir det tydelig for dere, men også kunden.

Trykk her for å laste ned oversikt over hvor klistremerkene kan plasseres.

 • Vil det komme en nettside vi kan referere til?

Vi skal ligge under roomconcept.no og vil da få en egen fane som heter WallConcept. Dette er under arbeid og vi håper at det snart er mulig å referere til både nettside, Instagram, Facebook og Pinterest.

 • Hvor finner vi informasjon om møsterrapport på tapetene i A4 permen? 

Vi har laget en oversikt over design som er i A4 permen. Logg inn for å se vedlegget.

 • Vi trenger tips til utstilling av tapetruller i butikk?

Vi skal lage et oppsett til utstilling av tapetruller på vegg. Dette skal gjøres fysisk så vi kommer til å lage en oversikt over hvilke ruller som passer bra på vegg i riktige fargetemaer. Vi legger ved en film over hvordan man kan bygge opp en flott tapetvegg. Link til film.

 • Hva er Bobinstag?

Bobinstag er to hylleknekter som festes enkelt på vegg med plass til tapetruller. Tapetruller til utstilling får dere 50% rabatt på ved bestilling hos kundeservice.

Trykk her for mer informasjon.

 • Vår butikk er liten og har ikke mye plass til utstillinger. Kan dere komme med tips til utstilling i butikker med liten plass?

Bobinstag-løsningen krever liten plass og du trenger ikke stor plass for å få plass til en rad eller to. Bygg gjerne i høyden (eller bredden). Vi har laget en video for tapetustillinger.

 • Hva er leveringstid på tapet?

Skaffevarer bestilles hver onsdag fra oss med levering tirsdag/onsdag uka etter til lageret. Sendes så ut med første påfølgende forsendelse til butikk. Leveringstid avhenger derfor av hvor nært dere bestiller en onsdag og når dere har levering, men beregn ca 2 uker. Lagerførte varer blir sendt ved butikkens neste sendingsdag fra Farveringen.  

 • Hva gjør vi dersom vi opplever det var mangler på leveransen av perm og klistremerker som vi fikk i desember? 

Vi ser at noen mangler runde klistremerker eller firkantete merker i denne forsendelsen. Vi setter opp en liste over butikk som har fått feil i denne forsendelsen. Vi holder på å organisere en ny forsendelse, ta kontakt med kundeservice på mail for bestilling.

 • Kommer dere med flere våtromstapeter?

Våtromstapetene i vårt sortiment er i dag et utvalg fra Borge sine lagerførte varer.​ Dette er et samarbeid BN gjorde med Borge.​ Vi ønsker å utvikle et nytt sortiment for oss på​ våtromstapeter, men i dag er det disse designene​ som gjelder og som finnes på lager: Aqua 4023-1, 4023-3, 4024-2, 4024-3, 4024-4 og 4025-2. Riviera 2097-1, 2097-4, 3004-2 og 3014-1.

 •  A4 prøver som ble sendt fra Borge tidligere?

A4 prøver som Borge tidligere hadde, kom fra Borås, og bestilles nå direkte fra Borås i Sverige.

 • Hvor finner jeg priser?

Logg inn for å få tilgang til priser. Og trykk her.

 • Kan vi bestille Zoom Masureel nå?

Vi er i dialog med Masureel, men har ikke landet avtalen pr nå. Vi ønsker å ha et samarbeid og avtale som gi trygghet i forbindelse med pris, levering og kvalitet. 

Vi gir beskjed dersom status endrer seg på ZOOM Masureel.