Tapetperm og nye kolleksjoner

Nå kommer det snart en tapetperm til dere i butikk. Den inneholder bestselgere, nyheter og design som vi har stor tro på fremover.

Best av alt, alle design er lagerført hos oss på Farveringen!

I videoen under presenterer Cecilie blant annet den nye permen og klistremerker som skal benyttes i eksisterende og nye tapetbøker, for å enkelt få oversikt over lagerførte design.

Solene - En ny elegant tapetkolleksjon

Solène er moderne og elegant med et nyskapende uttrykk. Den har en deilig balanse mellom matte overflater og mønstre i skinnende toner og overfater. Grafiske mønstre som leker seg på veggen mot en matt, nærmest betongaktig overflate. Kontrastene er spennende og elegante. Her kan man velge mellom blåtoner, gråtoner eller deilige beige og varme farger. Veggene vil få en magisk forvandling. Så mye at det vil være en fryd for øyet hver gang man entrer rommet.

Havsblick - nostalgisk og klassisk

Havsblick har design som har en deilig balanse mellom det tradisjonelle og nostalgiske til oppdaterte trendfarger som passer perfekt inn i ditt hjem. I Havsblick finner du design som egner seg til ditt kjøkken, soverom og stue.
Nostalgiske og romantiske blomster fra mønsteret Josefin har blitt inspirert av et gammelt broderi og stripen Fridolf har lånt uttrykket fra klassiske vevde stoffer. Fargeskalaen er varm, myk og innbydende.