Ekstrem slitestyrke med Gorilla

Gorilla Glue er USAs bestselgende lim og en av de raskest voksende DIY-merkene. I mai til juli fremhever Gorilla produkter for innendørs og utendørs bruk i sosiale medier med fokus på hus, hjem, hage og "staycation". Samtidig kommer det annonsering på TV om Gorilla hos Discovery Network og Nordic Entertainment Group.

Med produktene til Gorilla blir DIY-prosjekter enkelt og gøy. Dette er produkter som får gjort jobben på 1-2-3 med ekstrem styrke og utholdenhet. Skal noe repareres er det lim og tape fra Gorilla som kan fikse problemet. Dette er det perfekte produktet å ta med seg i sekken på fjelltur i sommer, eller i båten, camingvognen og bilen. 

Produktene til Gorilla er perfekte for både profesjonelle og DIY-brukere. Dette er produkter som kan brukes både innendørs og utendørs, som tåler vann, vær, vind, høye og lave temperaturer. Med et bredt utvalg tape og lim er dette klebemiddelløsningene for de mest krevende oppgavene. 

Vi kommer alle til å tilbringe mye tid hjemme i løpet av våren og sommeren, så kunder vil sannsynligvis gjøre mest ut av situasjonen og oppgradere hjemmet, uteplasser og hage. Med Gorilla kan man enkelt gjøre hagen klar til sommeren, med produkter som er 100% vanntette. 

Gorilla Glue er originalen, det første produktet som ble lansert. Polyuretan limet har en industriell heft og allsidighet og aktiveres ved kontakt med fukt. Limet utvides i materialer og danner et utrolig sterkt bånd til nesten alt. Det limer stein, metall, keramikk, glass, tre og mye mer. Produktet er utrolig allsidig og kan trygt brukes både innendørs og utendørs da Gorilla Glue er 100% vanntett. Dette er et lim som fungerer der andre limtyper mislykkes, med sin utrolige heft og allsidig bruk.