Kampanje på Soteks produkter

Vi har kampanje på 4 utvalgte produkter fra varemerke Soteks, varighet fra uke 51 tilogmed uke 2.

Soteks Ovnslakk 250 ml

En varmebestandig sort lakk beregnet på ildsteder, ovnsrør, ventiler, gnistfangere, peissett og lignende. Brukes kun på kalde og rengjorte overflater. Gir et silkematt resultat.

Soteks Sotfjerner 420 gr

Fjerner sot fra piper og ovnsrør. Legges i peisen/ovnen, og utvikler en nøytraliserende gass som ved forbrenning fjerner sot- og tjæreforbindelser. Jevnlig bruk holder ovnsrør og piper rene, forebygger pipebrann og motvirker oppbygging av nytt belegg.

Soteks Glassrens til Ovn 250 ml

En effektivt skumspray for glassvinduer på peis og ovnsdører. Renner ikke av glasset under virketiden. Kan også brukes til rens av bl.a griller og stekeovner. Inneholder ikke slipemidler, og gir strip-og skjoldefritt resultat

Soteks Ovnskitt 350 gr

Ovnskitt brukes til reparasjon og montering av peiser, ovner og andre ildsteder. Kan også brukes til tetting av eksospotter og takrenner. Kittet danner en grå hinne på overflaten etter en stund. Årsaken er natriumsilikat som reagerer med CO2 i lufta. Når dette oppstår, bør man fjerne det grå med en stålbørste eller stålull, støvsuge og lakkere over. Hvis den grå hinnen kommer gjennom lakken igjen etter en stund, gjenta behandlingen. Unngå søl av kitt på ovnen, det kan sette grå merker.