Tid for hjem

Nå er det populære oppussingsprogrammet "Tid for hjem" på skjermen i norske hjem. Malorama har inngått et samarbeid om produktplassering i flere av episodene hvor gulv er fokus.

I beste sendetid fronter "Tid for hjem" våre egne merkevaregulv. Dette er et strategisk samarbeid for å bygge merkevarekjennskap påulike gulvprodukter ut mot forbrukere. 

 

Fiskebensparkett

I "Tid for hjem"-programmet 14. januar 2020 hadde teamet en stor oppussingsoppgave i en eldre villa. Målet var å få en moderne og bruksvennlig bolig med innslag fra det tidligere interiøret. De valgte fiskebensparkett med en børstet hvit overflate - Saga Herringbone Parkett.

tid-for-hjem-fiskebensparkett-saga.jpg  saga-herringbone-parkett.jpg

 

Moderne kjøkken

I dette moderne kjøkkenet fra Tid for hjem har de fokusert på de grønne fargene i naturen kombinert med et naturlig og lyst parkettgulv.

tid-for-hjem-produkter.jpg  tid-for-hjem-kjøkken parkett.jpg

Stue

I denne stuen har de grønne harmoniske fargene fått skinne med lekkert mørkt teak interiør. Vårluft er brukt på stueveggene kombinert med fargen Green Harmony på hyllene ved benkeplassen. Gulvet er et klassisk 1-stavs parkett med moderne innfarging og et eksklusivt uttrykk.

tid-for-hjem-stue-parkett.jpg  tid-for-hjem-stue.jpg

Kjøkken

Dette lekre kjøkkenet ble resultatet i "Tid for hjem" 28. januar 2020, hvor de pusset opp et rekkehus. Her har de valgt lune og varme toner som gir en innbydende og moderne fargepalett til kjøkkenet. Veggene hadde gammel strukturtapet, men med hjelp av Lady Minerals Revive som forvandler ujevne underlag til slettvegg ble det et lekkert ferdig resultat.

tid-for-hjem-kjøkken.jpg tid-for-hjem-kjøkken-parkett.jpg