Invitasjon til offisiell åpning av nytt Farveringen-lager

Velkommen til åpningsfest torsdag 29. august kl. 15.00

 

I august står vårt nye automasjonslager klart med imponerende ytelser som skal sørge for bransjens mest effektive logistikk og distribusjon til våre kunder.

 

Til denne store dagen vil våre viktigste kunder, leverandører og samarbeidspartnere komme for å innvie nybygget som skal ta oss inn i fremtiden. Det nye lageret vil gi oss vesentlig økt kapasitet slik at vi kan utvide sortimentsbredden og gi deg som kunde nye varegrupper fra oss, raskt og presist plukket for levering innen kort tid. Vi åpner ettermiddagen med snorklipping og kjører demo på hvordan det automatiserte lageret håndterer varer inn- og ut. På en festdag som dette serverer vi god mat og drikke, det blir live-musikk, konkurranser og trekning av premier. Noen av våre viktigste leverandører vil være til stede med stand for å presentere siste nytt og kanskje du også kan gjøre noen gode kjøp.

Kundearrangementet varer fra kl. 15.00 - 18.00, men vi holder åpent hus utover kvelden for både kunder, leverandører, samarbeidspartnere og ansatte. Det settes opp buss for retur til Oslo kl. 18.00 og 22.00.

 

Send mail til kundeservice@farveringen.no med firma og navn for påmelding.